Lördag 31 Jul
Stockholm

Bottentippade – då svarade Hallin med Dahlby-klassikern

Per Hallin blev inspirerad av Håkan Dahlby.
1 av 3
Per Hallin blev inspirerad av Håkan Dahlby. Foto: Scanpix
Håkan Dahlby sa "fuck you" till alla tvivlare när han vann OS-guldet i somras.
2 av 3
Håkan Dahlby sa "fuck you" till alla tvivlare när han vann OS-guldet i somras. Foto: COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN
Per Hallin hoppas att Timrå kommer överraska på många i vinter.
3 av 3
Per Hallin hoppas att Timrå kommer överraska på många i vinter. Foto: Robin Nordlund

Bottentippade av de flesta – då skickade Per Hallin en stenhård passning till tvivlarna: "Han skytten i OS, Håkan Dahlby, vad var det han sa?".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

STOCKHOLM. Tio lag hade avverkats på måndagens upptaktsträff och det började gäspas på flera håll och kanter. Men då klev Per Hallin upp på scenen och skickade en passning till alla som nederlagstippat Timrå inför kommande säsong. Inspirerad av OS-guldmedaljören Håkan Dahlbys "fuck you" till alla som tvivlade på honom.

– Jag vet inte att vi ska tycka om det riktigt. Kanske som han skytten i OS, Håkan Dahlby, vad var det han sa?

Efteråt berättade Per Hallin mer om utspelet för Nyheter24:

– Vi skojade lite i morse om det där. Vi vet ju att vi är nederlagstippade och vi sa det att, fan, vi borde citera Dahlby. Det kan jag bjuda på. Det var med glimten i ögat. Folk kanske vaknade till där inne, säger Hallin och fortsätter:

– Det blir ju mycket klyschor alltså. Det är alltid så. "Det känns bra inför varje år och vi har en god stämning i laget". Det är ju kul att läsa en artikel där det är någon som säger något annorlunda.

Vad tycker du om att de flesta tippar er i botten?

– Jag ska inte säga att alla har fel i det dem säger, men jag tror ju att vi inte är så svaga som alla säger. Vi är bättre än så. Det jag tror och hoppas att folk ska bli förvånade över är själva laget Timrå. Niklas Nordgren är vår största stjärna och kanske Sebastian Erixon, annars har vi inte några stjärnor som sticker ut. 

Använder ni det som tändvätska?

– Ja, absolut. Det är ju så vi människor funkar. Är det någon som säger att du är dålig så vill du visa att du är bra. Vi som tävlar inom idrott är väl kanske så ännu mer. Skulle vi göra en bra säsong så är inte min största glädje att kunna säga, "haha, du hade fel". Då är det att glädja fansen och oss själva. Men det skulle inte vara fel att kunna säga att ni hade fel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela