undefined - Foto: Håkan Nordström / SCANPIX /
undefined
undefined

Ny Modo-förlust efter tappad ledning

Modo inkasserade andra raka förlusten i elitserien. Simon Önerud och Johan Andersson såg till att Timrå vände och vann med 3-2 efter förlänging.

Modo – Timrå 2-3

(0-0, 1-0, 1-2, 0-1)

1-0 Dave Spina, 1-1 Alexander Larsson, 2-1 Kyle Cumiskey, 2-2 Johan Andersson, 2-3 Simon Önerud.

Skott: 25-30

Utv.min: 4-10

Domare: Thomas Andersson, David Bergman.

Publik: 6 980.

ÖRNSKÖLDSVIK. Modos usla säsongsinledning fortsätter. Efter att ha blivit utklassade av Skellefteå i premiären blev det bara en poäng i derbyt mot Timrå hemma i Fjällräven Center. Ö-vikslaget tappade en 2-1-ledning och fick se sig slagna sedan Simon Önerud avgjort i förläningsspelet.

Dave Spinas ledningsmål i andra stod sig ända till slutperioden. Väl där stod Alexander Larsson för kvitteringen innan Kyle Cumiskey återtog ledningen till hemmalaget. Men vid en tilltrasslad situation kunde Johan "Bagarn" Andersson forcera in 2-2 men knappt fem minuter kvar på klockan.

Timrå säkrade sin andra raka övertidsseger sedan Önerud avgjort efter två minuters spel i övertidsperioden. Modo har däremot bara en poäng på två matcher i och med förlusten.