Onsdag 22 Sep
Stockholm

Här är nästa NHL-stjärna i Frölunda

Viktor Stålberg är klar för spel i Frölunda.
1 av 2
Viktor Stålberg är klar för spel i Frölunda. Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Stålberg, som var med i VM förra säsongen, har tidigare berättat för Nyheter24 att han hoppades på en lösning med Frölunda.
2 av 2
Stålberg, som var med i VM förra säsongen, har tidigare berättat för Nyheter24 att han hoppades på en lösning med Frölunda. Foto: Bildbyrån / Joel Marklund

Skadekrisen tvingar Frölunda att agera. Nu är NHL-stjärnan Viktor Stålberg klar för spel i en månad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

GÖTEBORG. Först hämtade Frölunda in Colorado-stjärnan Matt Duchene. Nu blir Chicagos Viktor Stålberg nästa lockoutspelare in i klubben. 26-åringen har skrivit på ett korttidskontrakt som gäller i en månad och spelar mot Modo på lördag.

– Frölunda är ju mitt lag här hemma, så den här lösningen känns nästan bättre än perfekt, säger Viktor Stålberg till Frölundas hemsida. 

Stålberg berättade i september för Nyheter24 att han hoppades på en lösning med Frölunda. Och nu slår alltså hans önskan in. Det som tvingar Frölunda till att förstärka laget är skadorna på trion Magnus Kahnberg, Dick Axelsson och Mathis Olimb.

– När situationen i vår trupp är som den är med tunga och osäkra skador på flera av våra nyckelspelare, måste vi tillfälligt förstärka vår trupp och då känner vi att Viktor just nu är bästa alternativet, säger klubbdirektören Anderz Larqvist.

Det ryktas även om att målvaktsstjärnan Henrik Lundqvist är på väg till Frölunda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela