En uppgiven Perra Johnsson. När ska AIK sluta förlora? - Foto: Erik Mårtensson/Scanpix
Ledsna miner. - Foto: Anders Wiklund/Scanpix
Linköpings Mattias Weinhandl kunde vara lite gladare.
Linköpings Mattias Weinhandl kunde vara lite gladare. - Foto: Janerik Henriksson/Scanpix

AIK-tränaren: "Jag är så jävla trött"

AIK:s förlustsvit fortsätter. I kväll inkasserade man ännu en förlust mot Linköping.

Linköping - AIK 3-2 (3-0,0-1,0-1)

Målen: 1-0 (4.07) P. Arlbrandt (S. Hjalmarsson), 2-0 (11.13) Niclas Hävelid (Simon Hjalmarsson, Carl Söderberg), 3-0 (17.21) Mattias Weinhandl (Andreas Jämtin, Mattias Bäckman), 3-1 (36.02) Jonas Liwing, 3-2 (40.26) Broc Little (Josh MacNevin).

Luleå - Växjö 4-1 (1-0,0-1,3-0)

AIK hade inför kvällens möte bara två segrar på elva matcher och värre skulle det bli.

Linköping gjorde 1-0 redan efter fyra minuters spel. 2-0 kom efter elva minuter. Mattias Weinhandl hann med att göra 3-0 innan en smärtsam AIK-period äntligen var till ända.

– Vi gör en riktigt bra första period, vi har många chanser. Vi försöker jobba stenhårt, sa AIK:s Christian Sandberg till C More i paus.

AIK åt sig in i matchen och lyckades reducera i mellanakten genom Jonas Liwing, och genom ytterligare en snabb reducering tidigt i tredje perioden såg man ut att ha häng på Linköping.

Men när skjuter ingen hare och AIK fick räkna in ännu en förlust och ligger därmed kvar på sista plats i årets elitserie.

– Vi spelar bra men vinner inte. Jag är så jävla trött på bra matcher som vi förlorar, sa en uppgiven Perra Johnsson efter matchen.

/
/
AIK

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”