Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jämtin från LHC till HV71 - avslöjas på Twitter

- 25/10/2012, 18:40 -
Andreas Jämtin lämnar LHC.

Andreas Jämtin lämnar LHC.

Stefan Jerrevang

Linköpings retsticka säger hej då. Andreas Jämtin lämnar klubben, av personliga skäl. Ny klubbadress blir HV71.

LINKÖPING. Efter 14 matcher i Linköpingströjan den här säsongen säger nu Andreas Jämtin tack och adjö till LHC. Det meddelar klubbdirektören Mike Helber på Twitter:

Ny klubbadress blir HV71.

Klubbdirektören menar att det varit ett tufft beslut att ta för klubben och för Andreas själv. Nu flyttar han alltså nedför E4:an till Jönköping och serieledarna HV71.

Enligt Helber på Twitter kommer inga lockoutade NHL-spelare att tas in som ersättare, i stället väntar LHC på att göra klart med Patrik Zackrisson som tidigare varit skadad.

Jämtin gjorde sju poäng på sina 14 matcher för LHC den här säsongen. Han har representerat klubben sedan 2010. Nu återvänder han till klubben han spelade för 2003-2008.

– Det ska bli fantastiskt roligt och en härlig utmaning. Jag har många fina minnen med HV71 och har både spelat och vunnit med en hel del spelare i laget. Därför känns det extra kul att vara en del av den gruppen, säger han till HV:s officiella hemsida.

I HV71 återförenas Jämtin med sin "gris"-kompis Per Ledin.