Timrå vann mot Örebro Hockey
Timrå vann mot Örebro Hockey - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Seger för Timrå som kvitterade matchserien mot Örebro Hockey

Timrå utjämnade matchserien mot Örebro Hockey i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter seger på hemmaplan med 4-3 (1-1, 1-1, 2-1). Därmed står det nu 3-3 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Första perioden var jämn. Timrå inledde bäst och tog ledningen genom Sebastian Hartmann efter 10.58, men Örebro Hockey kvitterade genom Filip Berglund bara tre minuter senare. Timrå tog ledningen på nytt genom Anton Lander efter 7.51 i andra perioden.

Efter 13.13 av perioden kunde Rasmus Rissanen kvittera till 2-2 för Örebro Hockey. Timrå startade tredje perioden starkast. Laget gick från 2-2 till 4-2 genom mål av Emil Pettersson och Sebastian Hartmann. Örebro Hockey gjorde 3-4 genom Kristian Näkyvä efter 19.58 men kom aldrig närmare.

Noterbart är att Timrås Sebastian Hartmann stod för två mål och ett assist.

Nästa match spelas i Behrn Arena på onsdag 19.00.