Frölunda förlorade mot Färjestads BK
Frölunda förlorade mot Färjestads BK - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Simone Syversson

Färjestad vann och kvitterade mot Frölunda

Färjestad vann på bortaplan med 4-2 (1-0, 1-1, 2-1) mot Frölunda i Svenska Hockeyligans kvartsfinal. Därmed står det nu 3-3 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Färjestad tog ledningen efter sex minuters spel, genom Henrik Björklund framspelad av August Tornberg. Färjestad gjorde 0-2 genom Daniel Viksten efter 2.22 i andra perioden.

Frölunda reducerade dock till 1-2 genom Linus Nässén efter 11.04 av perioden. 9.32 in i tredje perioden slog Jere Innala till framspelad av Anthony Greco och Jan Mursak och kvitterade för Frölunda.

12.07 in i perioden nätade Färjestads Mattias Göransson på pass av Joakim Nygård och Per Åslund och gav laget ledningen för Färjestad.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 1.33 kvar att spela genom Victor Ejdsell på pass av Patrik Lundh och Linus Johansson. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

De båda lagen möts igen onsdag 29 mars 19.00, i Löfbergs Arena.