Örebro Hockey vann på nytt mot Skellefteå

Örebro Hockey har tagit kommandot mot Skellefteå i SM-semifinal herr, efter vinst på hemmaplan med 3-2 (2-0, 0-0, 0-2, 1-0) efter förlängning. Därmed leder Örebro Hockey matchserien med 2-0.

Mathias Bromé blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 2.41 in i förlängningen.

I början av matchen var Örebro Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Filip Berglund och Milton Oscarson.

Andra perioden blev mållös. 4.01 in i tredje perioden slog Tom Kühnhackl till och reducerade för Skellefteå.

Efter 8.49 slog Jonathan Johnsson till på pass av Rickard Hugg och Linus Söderström och kvitterade för Skellefteå.

I förlängningen tog det 2.41 innan Örebro Hockey avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Mathias Bromé, framspelad av Philip Holm och Marcus Hardegård.

Nästa match spelas i Skellefteå Kraft Arena på onsdag 19.00.