Malmö förlorade mot Rögle BK
Malmö förlorade mot Rögle BK - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Väntad seger för formstarka Rögle

Allt talade för seger för Rögle, och så blev det också när det formstarka laget mötte Malmö på bortaplan. Efter segersiffrorna 4-0 (2-0, 1-0, 1-0) har nu Rögle fem raka segrar. Malmö har fyra förluster i rad i SHL.

Rögle startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Brady Ferguson och Adam Tambellini. Efter 5.29 i andra perioden slog Rodrigo Abols till, framspelad av Adam Tambellini och gjorde 0-3. Rögle gjorde också 0-4 genom Anton Bengtsson på pass av Adam Engstrom och Linus Sandin efter 15.51 i tredje perioden. 0-4-målet blev matchens sista.

För hemmalaget betyder resultatet tolfte plats i tabellen. Rögle är på elfte plats.

I nästa omgång har Malmö Oskarshamn hemma i Malmö Arena, torsdag 30 november 19.00. Rögle spelar borta mot Timrå tisdag 28 november 19.00.