Färjestad tog ny seger

Segertåget fortsätter för Färjestad. Mot Rögle borta i Catena Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 3-1 (1-0, 1-0, 1-1) och har nu sex segrar i rad i SHL.

Färjestad tog ledningen efter 14.15, genom David Tomasek framspelad av Magnus Nygren och Joakim Nygård. Efter 15.56 i andra perioden nätade Joel Kellman, på pass av Liam Öhgren och Michael Lindqvist och gjorde 0-2. Rögle reducerade dock till 1-2 genom Anton Bengtsson tidigt i tredje perioden av matchen.

Färjestad kunde dock avgöra till 1-3 med 1.49 kvar av matchen genom David Tomasek.

För Rögle gör resultatet att man nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan Färjestad leder serien.

I nästa match, torsdag 22 februari 19.00, har Rögle Frölunda hemma i Catena Arena, medan Färjestad spelar borta mot Växjö.