Timrå vann mot Växjö Lakers HC
Timrå vann mot Växjö Lakers HC - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Anton Wedin tvåmålsskytt när Timrå vann

2-1 (1-1, 1-0, 0-0) vann Timrå med på hemmaplan mot Växjö i SHL. Bakom segern låg två mål av Anton Wedin.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Timrå, som nu har fem raka segrar.

Första perioden var jämn. Växjö inledde bäst och tog ledningen genom Hugo Gustafsson efter 6.49, men Timrå kvitterade genom Anton Wedin efter 16.26. Timrå gjorde också 2-1 efter 2.39 i andra perioden när Anton Wedin fick träff ännu en gång på pass av Filip Hållander och Anton Lander. Därmed hade laget vänt matchen. I tredje perioden höll Timrå i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Timrås åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Växjös tionde uddamålsförlust.

Det här betyder att Timrå är kvar på sjätte plats, och Växjö stannar på andra plats, i tabellen.

Timrå möter Örebro Hockey i nästa match hemma tisdag 27 februari 19.00. Växjö möter samma dag Modo Hockey borta.