Malmö vann efter Janne Kuokkanens dubbel

Det blev Malmö som gick segrande ur mötet med Oskarshamn i SHL på hemmaplan, med 4-1 (2-0, 1-1, 1-0).

I början av matchen var Malmö starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Joakim Ryan och Lauri Pajuniemi. Efter 19.02 i andra perioden ökade Malmö på till 3-0 genom Janne Kuokkanen.

Efter 20.00 av perioden kunde Gustaf Westlund göra 3-1 för Oskarshamn. 12.21 in i tredje perioden nätade Malmös Janne Kuokkanen på nytt på pass av Joakim Ryan och Johan Olofsson och ökade ledningen för Malmö. 4-1-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Malmö ligger kvar på tolfte plats och Oskarshamn sist, på 14:e plats i tabellen.

I nästa match, lördag 2 mars 18.00, har Malmö Leksand borta i Tegera Arena, medan Oskarshamn spelar hemma mot Färjestad.