Timrå förlorade mot Skellefteå AIK
Timrå förlorade mot Skellefteå AIK - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Skellefteå ryckte i sista perioden och vann mot Timrå

Skellefteå vann borta mot Timrå i SHL med 5-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3-3, innan Skellefteå avgjorde i sista perioden.

Segern var Skellefteås åttonde på de senaste nio matcherna.

Skellefteå tog ledningen efter sex minuters spel, genom Anton Heikkinen assisterad av Oscar Lindberg och Rickard Hugg. I andra perioden var det i stället Timrå som hade övertaget. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 3-3.

I tredje perioden gjorde Skellefteå 3-4 efter 11.03 genom Dylan Sikura. Och med bara 2.25 kvar satte Oscar Lindberg avgörande 3-5.

Skellefteås Oscar Lindberg stod för tre poäng, varav två mål och Rickard Hugg hade tre assists.

Med fyra omgångar kvar är Timrå på sjunde plats i tabellen, medan Skellefteå är på tredje plats.

På tisdag 5 mars 19.00 spelar Timrå hemma mot Oskarshamn, och Skellefteå hemma mot Färjestad.