Josh Dickinson det stora utropstecknet för Modo Hockey

Modo Hockey besegrade Malmö hemma i SHL med 6-4 (3-1, 1-1, 2-2). Men snackisen var Josh Dickinson – som gjorde ett hattrick för Modo Hockey. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Theodor Niederbach, Kyle Topping och Riley Woods, målen för Malmö gjordes av Adam Ollas Mattsson, Lauri Pajuniemi, Carl Persson och Albert Sjöberg.

Malmö startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.32 slog Albert Sjöberg till.

Modo Hockey kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.20 slog Josh Dickinson till assisterad av Riley Woods.

Laget tog också ledningen efter 6.37, när Kyle Topping hittade rätt framspelad av Theo Jacobsson.

Modo Hockey ökade också ledningen till 3-1 efter 12.42, när Josh Dickinson på nytt fick träff assisterad av Riley Woods och Mikkel Aagaard.

Efter 3.33 i andra perioden ökade Modo Hockey på till 4-1, på nytt genom Josh Dickinson.

Malmö reducerade dock till 4-2 genom Lauri Pajuniemi tidigt i perioden av perioden. Modo Hockey gjorde dock två mål i tredje perioden och gick från 4-2 till 6-2, målen av Riley Woods och Theodor Niederbach, vilket avgjorde matchen.

Carl Persson och Adam Ollas Mattsson reducerade förvisso, men närmare än 6-4 kom inte Malmö. Modo Hockey tog därmed en stabil seger.

Riley Woods gjorde ett mål för Modo Hockey och tre målgivande passningar och Josh Dickinson gjorde tre mål.

Med en omgång kvar är Modo Hockey på tionde plats i tabellen, och Malmö är på tolfte plats.

Modo Hockey möter Rögle i nästa match borta tisdag 12 mars 19.00. Malmö möter samma dag HV 71 hemma.