Porseland - Rögles hjälte

En av elitseriens hetaste backar avgjorde för Ängelholmslaget.

Högt upp i den interna poängligan - och en av ligans mest underskattade backar.

Sanningen är den att Mathias Porseland gjort sex poäng på lika många matcher och i kväll avgjorde han för sitt Rögle.

Ett mäktigt skott från blå efter 09.31 i den tredje perioden på passning från Johan Alcén och Peter Högardh blev även segermålet.

Timrå sköt 39 skott jämför med Rögles 21 skott men det var hemmalaget som var effektivast.

Rögle bet sig fast i Timrås anfallszon tidigt i den andra perioden och efter 6 minuter och 43 sekunder kom 2-1 då Tommy Enström hittade André Brendheden som avslutar med ett distinkt skott till vänster om Lindbäck.

Men trots att Timrå och Magnus Pääjärvi-Svensson kvitterade till 2-2 var det alltså Rögle och Porseland som fick sista ordet i matchen.

Rögle är tillbaka efter plumpen mot Linköping och Timrå inkasserade sina andra raka smäll.