Tjeckernas show fortsätter

Linköping körde över Rögle.

Det stod 1-1 efter den första underhållande perioden. Rögle tog ledningen när Jacob Johansson förvaltade ett straffslag på bästa sätt efter bara drygt två minuter.

Tempot var högt uppskruvat och med ett härligt böljande spel nere på isen. Linköping kvitterade rättvist med knappt två minuter kvar genom Tony Mårtensson i power play.

Linköping gick upp i en 1-3-ledning i den andra perioden mot ett Rögle som hade förtvivlat svårt att utnyttja numerära överlägen och bra målchanser.

Jan Hlavac och Patrik Zackrisson blev den andra periodens målskyttar.

I tredje ångade Linköping på. Karlsson fick komma in från vänster mot målet för skott. Penker strulade till det när han tappade fram pucken till samme Karlsson som på tennis skickade in 1-4 till höger i mål.

Sedan var det dags för Emwall som satte dit 1-5 i det vänstra krysset. Vackert mål. 1-5 blev också slutresultatet.