Andra raka segern för Brynäs

När slutsignalen ljöd hade Gävlelaget segrat med 4-2 mot Djurgården.

Djurgården förlorade mot Brynäs på hemmais i kvällens omgång i elitseriehockeyn. När slutsignalen ljöd hade Gävlelaget segrat med 4-2.

Brynäs tog sin andra raka seger i elitserien och sin första bortaseger på nästan sju veckor. Brynäs ryckte när laget gick fram till 3-0 på 3.41 i slutet av första och början av andra perioden.

Två av Brynäsmålen kom i numerärt överläge. Djurgården kom dock tillbaka efter två mål i numerärt överläge i den andra halvan av andra perioden.

I den sista perioden hade hemmalaget bästa läget, men Michael Holmqvists friläge i numerärt underläge räddades av Brynäsmålvakten Jacob Markström. Daniel Hermansson gjorde två mål och backen Lars Jonsson det vinstgivande för andra matchen i rad.