- Foto: Scanpix

"Känns lite som hemma"

För första gången sedan Sanny Lindström lämnade Timrå så besökte han i kväll Eon Arena.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Han har inte fortfarande inte spelat en match i Eon Arena sedan han lämnade Timrå. Men under torsdagskvällen så var det dags för TIK att ta emot Färjestad - och Sanny Lindström.

FBK valde att åka norrut redan under onsdagen, vilket gjorde att Lindström fick en chans att prova på ett träningspass i sin tidigare hemmaplan.
- Det var skumt när vi skulle gå ut och träna här. Det känns lite som hemma, det måste jag ändå säga, säger han till Dagbladet.

Hela sex säsonger hann Lindström med i Timrå det var även där som han slog igenom - på allvar - som hockeyspelare. Den pågående säsongen har nu varit igång ett tag och Timrå är ett av lagen som slåss om att ta sig till slutspel, vilket Sanny inte är alltför övertygad om att man kommer att lyckas med.
– Nja, jag vet inte riktigt. Hade du frågat mig innan jul så hade jag varit helt övertygad om det. Men man kan tappa väldigt mycket på bara några matcher. Men samtidigt kan det vända snabbt också. Jag vet inte riktigt hur det ser ut runt strecket just nu.

Timrå bär samtidigt - som vanligt nu förtiden - på en hel del skadeproblem.

30-årige fransmannen, Laurent Meunier, dras med en knäskada och tvingas till extra vila. Tomas Skogs har sedan länge varit frånvarande och är heller inte med i kväll, samtidigt som Pääjärvi-Svensson och Lander, som har varit borta och spelat JVM, fortfarande inte finns tillgängliga för spel.

/
/