- Foto: Scanpix

Glädjebesked för Timrå

Kamil Piros har varit borta nio dagar på grund av en eländig huvudskada. Men nu är den 31-årige centern tillbaka och kommer att finnas med på isen mot Modo på torsdag.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

På torsdag väntar en tuff bortamatch mot Modo för Charles Berglunds Timrå.

En oerhört tuff match på förhand, men nu får klubben ett tillskott i truppen - 31-årige centern, Kamil Piros, är på väg tillbaka och det mesta tyder på att han kommer att finnas med på isen på torsdag.

Piros som har varit frånvarande på grund av en huvudskada i nio dagar.
- Vi gör några små ändringar i laget med tanke på att Kamil Piros kommer tillbaka i spel efter sin 9 dagar långa frånvaro. En ofrivillig vila han fick efter en tackling mot huvudet som inte renderade i vare sig en utvisning eller avstängning trots att det står så i regelboken, säger Berglund till Timrås officiella hemsida.

Men helt fritt på skadelistan är det inte.
- Tomas Skogs är sjuk vilket innebär att vi går på fem backar då Pär Styf och Fredrik Sonntag fortfarande är skadade. Det skall dock inte vara något problem då det varit lugnt med matchandet ett tag.

En oerhört viktig match väntar under torsdagen då Timrå och Modo i dagsläget ligger på vardera 48 poäng där grabbarna från Örnsköldsvik ligger placeringen före, som nia i tabellen, tack vare en bättre målskillnad.

Detta blir samtidigt Hannu Aravirtas första match som tränare för Modo.