1 av 2
Sebastian Lauritzen kan vara på väg hem till Medelpad igen
2 av 2
Sebastian Lauritzen kan vara på väg hem till Medelpad igen - Foto: Bildbyrån

Timrå jagar Brynäsforward

Vill ha "hem" Sebastian Lauritzen.


Han har inte spelat för Timrå sedan säsongen 2002/03, men nu kan Sebastian Lauritzen vara på väg hem till Medelpad igen. Enligt dagbladet.se är Timrå en av fyra klubbar som är på jakt efter Brynäsforwarden när han kontrakt löper ut efter säsongen.

- Det handlar om en spelare som haft en positiv utveckling under de senaste säsongerna. Sedan han kom till Brynäs framför allt. Han är en intressant hockeyspelare, och det är klart att vi är intresserade. Han kommer ju från orten också, säger sportchefen Stefan Lindqvist till tidningen, men vill inte bekräfta att klubben tänker erbjuda 26-åringen ett kontrakt.

- Jag tycker att det är för tidigt att gå ut och börja prata om det.

Senastian Lauritzen har haft en brokig karriär, men han fått sitt definitiva elitseriegenombrott sedan han kom till Brynäs förra säsongen. I år var han tvåa i Gävlelagets interna poängliga när han drabbades av en knäskada tidigare i månaden. På 37 matcher har vänsterforwarden gjort 22 poäng (7+15).

- Jag tycker att det är roligt att det börjar bära frukt nu efter allt hårt jobb han lagt ner, säger Stefan Lindqvist om Njurundasonen.

Hockeysverige.se

/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Rydström om förbundskaptensjobbet: "Trivs här"

Okkels jagar guld och skytteligan: "Det är coolt"

Elfsborg hänger på Malmö FF i tabelltoppen. Och Jeppe Okkels hänger på Isaac Kiese Thelin i toppen av skytteligan. Men jag tar ju hellre guld och att Kiese Thelin vinner skytteligan än tvärtom, säger Elfsborgsanfallaren.

Målvakten bryter tystnaden: "Det är ett trauma"

Malkolm Nilsson Säfqvist bryter tystnaden. Halmstads BK:s målvakt talar för första gången ut om kampen med den psykiska ohälsan. Det är ett trauma, säger 30-åringen i en intervju med Discovery+.

Mellberg: "Börjar bli väldigt tröttsamt"

Brommapojkarna sliter för sin allsvenska överlevnad – det märktes i den andra halvleken mot Malmö FF. Då skakade BP om serieledaren, men bortalaget fick nöja sig med en hedersam förlust. Det börjar bli väldigt tröttsamt, säger tränaren Olof Mellberg efter 1–2-förlusten.

Skakat MFF höll undan hemma mot BP

1 timme sedan
Malmö FF uppträdde som ett SM-guldlag i 45 minuter – i andra akten skakade bottenlaget Brommapojkarna om storklubben. Skåningarna höll till slut undan till en 2–1-seger och är fortsatt allsvensk serieledare.

Rubensson hjälte – Häcken tog blytung seger

1 timme sedan
Häcken tog en blytung seger borta mot Norrköping, 1–0. Elin Rubensson blev stor matchhjälte när hon satte avgörandet. Det var jätteviktigt att vinna i dag, säger anfallaren Rosa Kafaji i Viaplay.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.