Hedström bänkas.
Hedström bänkas. - Foto: Bildbyrån

Jonathan Hedström utanför laget

Publicerades: 26 Jan 2010, 17:12, Uppdaterades: 27 Jan 2010, 11:31

"Måste visa att man är bättre än andra"


Bara ett mål på 34 matcher den här säsongen. Nu har den tidigare landslagsspelaren Jonathan Hedström hamnat i kylan. I kvällens möte med Brynäs är Luleåforwarden bara med som extraforward.

- Det är ingen markering från vår sida. Det är inte i första hand någon petning, utan vi ser till lagets balans och när nu spelare kommer tillbaka kände vi inte att vi hittade någon plats åt Jonte, säger tränaren Roger Rönnberg till nsd.se.

- Det är en konkurrenssituation och man måste visa att man är bättre än några andra för att ta en plats.

Bakom sidsteppningen står det faktum att Mikael Lidhammar och Emil Lundberg är tillbaka efter skador. Dessa två rankas i dagsläget högre än Jonathan Hedström.

- Jonte måste åka mycket skridskor för att vara bra och vi känner väl att det har pendlat en del där. Han måste spela med hög intensitet, vilket han vet om, säger Roger Rönnberg till NSD om vad forwarden måste förbättra.

- Jonte är oerhört ödmjuk och lyhörd och har absolut inga försvarsmekanismer. Han är inte hundra procent nöjd med det han har presterat.

Klart är också att Anders Nilsson är tillbaka mellan stolparna efter att Mattias Modig haft det största ansvaret den senaste tiden.

- Anders har stått på huvudet på träningarna den senaste tiden. Han har varit riktigt het. Han är tillbaka för fullt. Han hade en liten dipp efter JVM, vilket är naturligt, samtidigt som Mattias Modig har varit stabil, förklrar Roger Rönnberg.

Hockeysverige.se

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fem snackisar under första dagen på Ullna

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

1 timme sedan
Titelförsvaren Linn Grant och Alex Norén var de stora publikfavoriterna under första dagen på Ullna. Men vinden ställde till det för de svenska stjärnorna. Det var lite kämpigt, säger Grant.

Sensationen Muchova – för mycket för världstvåan

1 timme sedan
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

1 timme sedan
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

3 timmar sedan
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

idag 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.