- Foto: Scanpix

Inget tredje besök för Sevc

Den tjeckiske backen, Martin Sevc, har varit i Färjestad två gånger tidigare under sin hockeykarrirär. Nu ville Karlstadsklubben ha dit honom igen, men fick nobben.


Backen Martin Sevc  har gjort två sejourer i Färjestad.

Nu ville klubben ha dit den tjeckiske backen för en tredje, men den här gången fick man nobben av hans KHL-klubb, skriver Värmlands Folkblad.
- Jag ska inte sticka under stolen med att vi visat intresse för Martin Sevc och undersökt möjligheterna, men Dinamo Minsk vill inte bli av med honom. Just nu känns det väldigt avlägset att han spelar i Färjestad den här säsongen, säger Thomas Rundqvist, sportchef i Färjestad, till tidningen.

Dinamo Minsk har ett överflöd av kontrakterade backar och kan inte erbjuda speltid till alla. Men trots att Martin Sevc uppges ha fått dåligt med speltid på sistone vill klubben alltså behålla honom.

Thomas Rundqvist utesluter emellertid inte möjligheten att värva den 28-årige tuffingen till nästa säsong.'
- Det sa vi redan när han stack till Ryssland att han fick komma tillbaka till oss om han ville det.

Hockeysverige.se

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Debutanten sprang hem segern i Lidingöloppet

Viktig seger för Grant och Stark: "Otroligt"

2 timmar sedan
Maja Stark och Linn Grant har vunnit sin första Solheim Cup-match tillsammans. Och det var välbehövligt. USA leder fortfarande totalt, nu med 7–5.

Lista: Här säljs den dyraste ölen – i hela SHL

3 timmar sedan
En ny SHL-säsong har inletts. Tusentals supportrar flockas för att stötta sina lag varje vecka. Många är det också som under hockeymatcherna unnar sig en kall öl. Men frågan är var den dyraste ölen egentligen säljs?

Max Verstappen snabbast i kvalet

3 timmar sedan
Den senaste formel 1-tävlingen i Singapore blev en besvikelse för Red Bull-föraren Max Verstappen. Nu får han en chans till revansch i Japan. Under kvalet till söndagens tävling var han snabbast och tog därmed pole position.

Allsvenska ledarstaben 2023: Han tjänar mest i IFK Göteborg

idag 10:18
Nyheter24 har tittat närmare på hur lönelistan i allsvenska storklubben IFK Göteborgs ledarstab ser ut. Genom att se på sex personers årsinkomst har vi kunnat ta reda på vem som egentligen tjänar mest.

Wiktor Nilsson i målform när Djurgården vann

idag 08:40
Hemmalaget Djurgården tog hem de tre poängen efter seger mot Björklöven i Hockeyallsvenskan. 5-3 (1-0, 1-1, 3-2) slutade matchen på fredagen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.