- Foto: Scanpix

Demén Willaume: "Vill spela i Rögle"

Richard Demén Willaume fick lämna Rögle och klubben uttalade sig om att beslutet var ömsesidigt. Men nu säger 23-åringen att han hemskt gärna hade fortsatt sin hockeykarrirär i skåneklubben.


Rögle hävdade att beslutet att bryta med forwarden Richard Demén Willaume var av ömsesidig karaktär. Det håller inte 23-åringen med om.
- Det här är absolut inget initiativ från mig, jag vill spela i Rögle. Men samtidigt vill jag spela mer, säger han till Helsingborgs Dagblad.
- Vi har vunnit en match av de 20 senaste. Om de tror att det här är lösningen på lagets problem så får det stå för Rögle. Jag önskar klubben all lycka.

På frågan om Demén Willaume fått sparken är sportchefen Roger Hansson vag.
- Det kan alltid diskuteras. Vi känner att det fanns en ömsesidig önskan om att gå skilda vägar, säger han till hd.se.

Den tidigare Frölundabacken har haft stora skadeproblem sedan Rögle gick upp i elitserien för snart två år sedan. Han gjorde nyligen comeback efter en allvarlig knäskada. Dock har han haft svårt att få någon större mängd istid.

Hockeysverige.se

/
/
Senaste nytt

Norges galna premiärkross: 43–11

United illa ute i CL – efter nytt poängtapp

2 timmar sedan
Manchester United lever farligt i Champions Leagues gruppspel. Den engelska storklubben tappade en tvåmålsledning borta mot Galatasaray. Efter 3–3 är ett avancemang nu allt längre bort.

Hagström covid-sjuk – missar Gällivare

3 timmar sedan
Skidstjärnorna Jonna Sundling, Linn Svahn, Frida Karlsson och William Poromaa har sedan tidigare testats positivt för covid-19.

Stjärnan missar Häckenmatchen

idag 18:24
Bayer Leverkusen-stjärnan Florian Wirtz missar Europa League-matchen mot Häcken på torsdagskvällen.

Klart: Sverige utslaget i OS-kampen

idag 18:06
Sverige är utslaget i kampen om att få vinter-OS och Paralympics 2030. Internationella olympiska kommittén (IOK) valde att gå vidare med Frankrike.

Fotbollsproffs och lagkompisar: Här är kärleksparen i handbollslandslaget

idag 17:34
En är fotbollsproffs, en är tränare och en tredje är lagkompisens bror. Här är kärleksparen i det svenska handbollslandslaget.