- Foto: Scanpix

Deméns sågning av Rögle

Igår blev han klar för Malmö, i dag sågar Richard Demén Willaume Rögle.


I går blev den av Rögle ratade forwarden Richard Demén Willaume klar för rivalen Malmö.

När Helsingborgs Dagblad frågade om 23-åringen om han anser att han har bytt upp sig efter flytten från elitserien ned till allsvenskan svarar han:
- På något vis känns det så. Det verkar vara ordning och reda på allting i Malmö. Det är ett ungt, hungrigt och ödmjukt lag. Den bild jag har haft av Malmö stämmer inte.

Demén Willaume är nöjd med flytten till Malmö, där han ersätter knäskadade Robin Nilsson-Alvarez. Han känner redan att han har fått något i Malmö som han inte fick i Rögle.
- Förtroende och kommunikation. Jag krävde aldrig någon istid i Rögle, jag ville bara veta vad jag skulle göra för att få mer istid. Jag vill ju utvecklas som spelare. Men jag fick sparken ändå, säger Richard Demén Willaume till hd.se.

Att han valde att skriva på för Rögle största rival har skapat en del missnöje bland fansen. Forwarden säger dock att Ängelholmsklubben alltid kommer att vara speciell för honom.
- Jag har ett Röglehjärta och de sanna Röglefansen vet att helst hade velat stanna. Sedan finns det några som kallar mig för svikare och det är tråkigt. Jag har en familj att ta hand om och behöver ett jobb som alla andra.

Richard Demén-Willaume förväntas debutera för Malmö redan i kvällens match mot Björklöven.

Hockeysverige.se

/
/
/
Senaste nytt

Ollie Watkins het när Aston Villa vann

1 timme sedan

VfB Stuttgart vann efter Serhou Guirassys dubbel

1 timme sedan
Det blev VfB Stuttgart som gick segrande ur mötet med Wolfsburg i Bundesliga i fotboll på bortaplan, med 3-2 (1-0).

Svenskdominans i prologen – Diggins utslagen

1 timme sedan
Etta, tvåa, trea, fyra, sjua och tolva – det var svenskornas lovande placeringar i sprintprologen i Lahtis.

Brentford fixade kryss hemma mot Chelsea

1 timme sedan
Chelsea hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Brentford i Premier League i fotboll. Men i andra halvlek kom Brentford mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Real Madrid kryssade mot Valencia

2 timmar sedan
I halvtid ledde Valencia matchen på hemmaplan i La Liga i fotboll mot Real Madrid med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Real Madrid in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Las Palmas fixade en poäng mot Getafe

2 timmar sedan
Getafe ledde med 3-1 efter första halvlek hemma mot Las Palmas i La Liga i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Las Palmas in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3-3.