Rögle hängde med bra - i en period

Rögle ledde med 0-1 mot Djurgården efter en period - men sen kom ännu ett ras från tabelljumbon. Stockholmarna vann till slut med hela 6-2 och tog hem en enkel seger.

Rögle hängde med bra i kvällens bortamatch mot Djurgården på Hovet - i en period.

Mathias Månsson gjorde första tredjedelens enda mål i power play redan efter tre minuters spel.

Men sen var det roliga slut för skåningarna.

Djurgården fullständigt krossade RBK och vann med hela 6-2. Detta efter att de avslutande perioderna slutat 3-0, samt 3-1.

Stockholmarna vann skotten med hela 40-22 och körde över ett gästande lag helt utan självförtroende.

Marcus Nilson var matchens bäst poängplockande spelare med ett mål och två målgivande passningar.

Rögle har det, i och med denna förlust, fortsatt tungt och samtidigt som laget sportchefen Roger Hansson gör vad han kan för att förstärka truppen så har laget mycket att jobba med för att få ihop sammanhållningen inför den kommande kvalserien i vår.

Tunga tider för klubben som numera är stämplad som Elitseriens slagpåse.