Timrå jagar guldtränare

Charles Berglund är inne på sitt tredje år som tränare för Timrå IK, och kanske blir det hans sista. Förjestads "Perra" Johnsson kan ersätta. "Ett visst intresse finns det från olika håll", bekräftar tränaren.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Charles Berglund är inne på sitt tredje år som tränare för Timrå IK. Mycket tyder på att det blir hans sista i klubben. Nu uppges nämligen klubben vara på jakt efter en ersättare och högst på önskelistan står Färjestads tränare "Perra" Johnsson skriver dagbladet.se.

Enligt tidningen har Johnsson fått en förfrågan att ta över Timrå, dock utan att ha lämnat något svar. Själv påstår han att så inte är fallet.

- Nej, det där vet jag inget om, säger "Perra" Johnsson till Dagbladet, men medger att hans ledaregenskaper är eftertraktade ute i hockeyvärlden.

- Ett visst intresse finns det från olika håll. Just nu undersöker jag olika vägar och så får vi se var det slutar. I dagsläget vet jag inte vad jag ska göra.

Från Timrås klubblednings sida vill man inte kommentera ryktena.

- När det gäller tränarbiten så kommer vi inte att kommentera något förrän efter säsongen. Vi vill inte vara med och bidra till några spekulationer, säger klubbdirektören Thomas Johansson.

"Perra" Johnsson har hjälpt Färjestad till två SM-guld. Det senaste kom i fjol. Han fick tidigare i månaden beskedet att han inte kommer att få stanna i Färjestad kommande säsong.

Hockeysverige.se

/
/
/
/