Fredrik Pettersson förstår inte beslutet.
1 av 2
Fredrik Pettersson förstår inte beslutet.
Per Ledin och Fredrik Pettersson har båda blivit avstängda efter bråket.
2 av 2
Per Ledin och Fredrik Pettersson har båda blivit avstängda efter bråket.

"Jag förstår inte varför vi skall behöva bli avstängda"

Frölunda-spelaren Fredrik Pettersson sågar disciplinnämndens beslut att stänga av honom i en match på sin blogg på Nyheter24.


I gårdagens match mot Frölunda och HV 71 rök Fredrik Pettersson och Per Ledin ihop med varandra. En hel del slag delades ut och nu står det klart att båda spelarna missar omgången på torsdag.

Pettersson själv är oförstående till disciplinnämndens beslut och sågar dessutom domarnas agerande under matchen i samband med bråket.

"Att domarna låter han behålla "helvisiret" på är ju inte ok. Det sätter mig i en riktigt dålig sits. För hans del kan jag förstå i efterhand att han inte kan ta av sig hjälmen pga skada, men samtidigt fortsätter han att slå och tar av sig hjälmen när fighten är slut, det kan jag väl tycka är lite annorlunda men som tur är tänker vi inte samma, vi ser inte likadana ut, vi tycker om olika saker och till slut hade det ju varit sjukt tråkigt om det aldrig hände något extra ordinärt på hockeyplanen eller ute i det vanliga livet!", skriver Pettersson på sin blogg på Nyheter24, och fortsätter:

"Jag förstår inte riktigt varför vi skall behöva bli avstängda. I min värld händer det mycket värre saker än detta under en säsong som inte blir bestraffat alls egentligen. Jag förstår att vi får lämna matchen men kan inte förstå att vi får minst en match avstängning. Tycker det är lite hårt."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!