Luleå vann över Frölunda

Matchen mellan Luleå och Frölunda slutade med 2-1 och vinst för hemmalaget. (TT)

Matchen mellan Luleå och Frölunda slutade med 2-1 och vinst för hemmalaget Luleå. Mats Lavander och Daniel Olofsson gjorde målen för Luleå. Det var en jämn och underhållande match som Luleå till att börja tog ett visst grepp om tack vare ett ledningsmål i första perioden.

Sedan stångades lagen länge i mittzonen, och bjöd på fint försvarsspel som gjorde att de riktigt vassa målchanserna blev få. I mitten av andra perioden gjorde dock Frölundaförsvaret en miss och Luleå kunde anfalla fyra mot en, och öka på ledningen till 2-0.

Resten av matchen flyttade Frölunda upp sitt spel och Luleå sattes under hård press.

När slutrundan inleddes reducerade Göteborgslaget till 2-1, och tog sedan över spelet totalt, men lyckades inte kvittera.