SSK har fyra spelare avstängda efter bråket mot Skellefteå.
1 av 3
SSK har fyra spelare avstängda efter bråket mot Skellefteå. - Foto: Scanpix
Modo får lite extra hjälp i morgon när de möter SSK.
2 av 3
Modo får lite extra hjälp i morgon när de möter SSK. - Foto: Scanpix
Södertäljes poängkung, Linus Klasen, saknas på grund av skada.
3 av 3
Södertäljes poängkung, Linus Klasen, saknas på grund av skada. - Foto: Scanpix

SSK saknar åtta spelare

Modo får lite hjälp på traven i kampen om slutspel. Södertälje får inte tillbaka alla avstängda spelare till matchen i morgon.


Det var ett häftigt slagsmål när Skellefteå gästade Södertälje förra veckan. Sex spelare blev avstängda och bara två av dem är tillbaka i Modo-matchen på torsdag.

Spelarna som var avstängda i går mot Luleå var: David Fredriksson, Stefan Gråhns, Daniel Josefsson, Lukas Kilström, Petri Pakaslahti och Fredrik Svensson. Skellefteå får också två spelare avstängda en extra match, nämligen: Yared Hagos och Martin Lundberg. Fredrik Svensson och Lukas Kilström tilldelas även böter på 7000 respektive 2500 kronor.

Bara Petri Pakaslahti och Daniel Josefsson är tillbaka till hemmamatchen mot Modo. Resterande fyra spelare är tillbaka till matchen mot Färjestad på lördag.

- Vad ska man säga? De slogs ju rätt rejält. Jag tror inte vi tänker överklaga, säger SSK:s assisterande tränare Peter Larsson till Expressen.

För Modos del är det här ett positivt besked då man får spela mot ett försvagat SSK i den tighta kampen om en slutspelsplats. Samtidigt är det ännu fler spelare skadade, nämligen Björn Bjurling, Jiri Bicek, Pierre Hedin och poängkungen Linus Klasen. Så det blir totalt åtta SSK-spelare som saknas i morgondagens drabbning.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!