Timrå slog Frölunda i förlängning

Frölunda jagade Timrå, men fick till slut ändå se sig besegrat med 3-2 efter förlängning i kvällens hockeymatch i elitserien. Mikko Lehtonen blev matchhjälte, efter att ha satt 3-2-målet i 64:e minuten. (TT)

Efter tre raka förluster jagade topptippade Frölunda revansch - och en efterlängtad seger - men fick nöja sig med en poäng.

Frölunda fick en mardrömsstart då Fredrik Hynning prickade in 1-0 efter 15 sekunders spel, men Göteborgslaget ville inte vika ner sig en gång till och lyckades vända till 2-1 i första perioden.

Fredrik Hynning visade sin målhunger än en gång då han kvitterade till 2-2 i andra perioden.

Efter kvitteringsmålet jagade båda lagen ett avgörande i en match som bjöd på riktigt bra offensiv ishockey i ett högt tempo.

Målvakterna Johan Backlund i Timråmålet och Johan Holmqvist i Frölunda storspelade och vägrade att släppa in fler mål under återstående ordinarie matchtid.

När endast fyra sekunder återstod av förlängningen klippte Mikko Lehtonen in ett mäktigt slagskott bakom Johan Holmqvist och matchen slutade 3-2 till Timrå.