- Foto: BILDBYRÅN

"Jag var nästan gråtfärdig"

- Bland det absolut värsta jag varit med om. Tony Mårtensson skrädde inte på orden när han intervjuades av Corren efter gårdagskvällens semifinalutträde ur SM-slutspelet


LINKÖPING.. En tärd landslagscenter beträdde isen efter att ha plågats av en magsjuka som tvingade honom att avstå från den fjärde semifinalen på onsdagen.

- Vi hade ingenting. Det fanns ingen ork och själv var jag helt värdelös. Absolut värsta tänkbara avslutning. Jag var nästan gråtfärdig när jag låg på hotellet under förra matchen, säger en besviken Tony Mårtensson.

- Vårt mål var att vinna SM-guld och det gjorde vi inte. Det är inte godkänt. För lite mål, för tunn trupp och för många tunga skador. Det är bara att titta på hur det sett ut. Vi har inte orkat hela vägen.

För honom själv innebar det här avskedet till elitserien för den här gången. Nästa säsong hyrs han ut till Dynamo Moskva där han återförenas med radarpartnern Mattias Weinhandl. Därefter kan det eventuellt bli en ny sejour i Linköping.

- LHC kommer att ta det där guldet någon gång. Det är jag säker på. Vi får se om jag är med när det händer, säger han till Corren.

Hockeysverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!