Hysén i Djurgårdströjan.
Hysén i Djurgårdströjan. - Foto: Scanpix

Tobias Hysén hejade fram Djurgården i Globen

Nyligen förlängde han sitt kontrakt med IFK Göteborg. Men på måndagskvällen fanns Tobias Hysén på plats i Globen – och hejade fram Djurgården i tredje finalmötet med HV71.


STOCKHOLM. SM-final nummer tre i Globen mellan Djurgården och HV71. Då fanns IFK Göteborgs stjärna, i fotboll, Tobias Hysén på plats.

Nyheter24 kan bekräfta att den förre Djurgårdenspelaren följde finalen tillsammans med Daniel Sjölund, fortfarande i DIF, från både pressläktaren och den vanliga läktaren. Hysén, som nyligen förlängde sitt kontrakt med Blåvitt, hade en djurgårdshalsduk runt halsen samtidigt som han hejade fram sin gamla klubb.

IFK Göteborg och Djurgården är sedan länge stora rivaler, vilket Hysén med all säkerhet är medveten om.

/
/
/
Relaterat
Globen nära att tömmas efter skandalscener
Det regnade in snus, kvittorullar och annat på isen under nästan hela finalmatchen mellan Djurgården och HV71. Det gick så långt att det var på tal om att tömma hela Globen på folk.– Man tvingades kanske att bryta, tömma och sedan spela vidare för säkerhetens skull, säger HV71-kaptenen Johan Davidsson till Nyheter24.
Fördel HV71 efter sudden-drama
Segern satt hårt inne. Men till slut kunde ändå HV71 vinna över Djurgården i Globen och leder därmed matchserien med 2-1.
HV71 blir skyddade från DIF-publiken i kväll
Förra matchen regnade det saker in i HV71:s bås. I kväll blir de skyddade av säkerhetsvakter.
Djugårdsfans portade i Kinnarps Arena
Efter att de tillresta Djurgårdssupportrarna ställt till med oroligheter på läktaren blir de nu portade från ståplatsläktaren Kinnarps Arena.
Senaste nytt

Haaland mållös i Citys första förlust

Isak målskytt igen – Newcastle vann

1 timme sedan
Alexander Isaks fina målform fortsätter. Hemma mot Burnley blev landslagssvensken målskytt.

Frölunda krossade Rögle – efter drömstarten

1 timme sedan
Frölunda gick på knock direkt. Hemma mot Rögle blev det en klar seger med 8–2.

17-årige supertalangen hjälte för Djurgården

1 timme sedan
Lucas Bergvall blev stor hjälte för Djurgården mot Halmstad. Supertalangen avgjorde matchen på Tele2 arena med sitt första allsvenska mål när DIF vann med 1–0. Otroligt skönt, säger 17-åringen.

Åberg-succén fortsätter – trots första förlusten

2 timmar sedan
Till slut kom första förlusten. Framgångssagan Ludvig Åberg fortsätter likväl. På lördagen bärgade den svenske Ryder Cup-rookien den största matchsegern i tävlingens historia. I dag kändes det ärligt talat helt surrealistiskt, säger Åberg.

Tog karriärens största seger: "Känns otroligt"

2 timmar sedan
I åtta år har Johanna Gustavsson kämpat på Europatouren. Nu vet 30-åringen hur det känns att vinna. Svenskan vann i Frankrike, tre slag före landsmaninnan Moa Folke. "Jag har väntat länge på detta", säger Gustavsson.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.