Frölundas Patric Blomdahl har kritat på för AIK.
1 av 4
Frölundas Patric Blomdahl har kritat på för AIK. - Foto: Scanpix
Det är en tuff spelare som har spelat för Stockholmsklubben förut.
2 av 4
Det är en tuff spelare som har spelat för Stockholmsklubben förut. - Foto: Bildbyrån
Kanadensaren Josh MacNevin har också skrivit på för AIK. Han har ett artistkontrakt och ansluter först den 1 oktober.
3 av 4
Kanadensaren Josh MacNevin har också skrivit på för AIK. Han har ett artistkontrakt och ansluter först den 1 oktober. - Foto: Bildbyrån
AIK:s sportchef Anders Gozzi.
4 av 4
AIK:s sportchef Anders Gozzi. - Foto: Bildbyrån

Blomdahl klar för AIK

AIK har börjat bygga om laget inför elitserien och kan i dag presentera två nyförvärv. Patric Blomdahl från Frölunda och Josh MacNevi från Växjö.


STOCKHOLM. Byggnationen har börjat. Nu när AIK spelar i elitserien måste laget förstärka truppen. I dag kunde klubben presentera två nya spelare som ska hjälpa AIK i elitserien.

Patric Blomdahl, som närmast kommer från Frölunda, har kritat på ett tvåårskontrakt. Blomdahl har tidigare spelat i AIK som junior och gjorde två allsvenska säsonger med klubben mellan 2002-2004.

– En AIK-kille som vi välkomnar tillbaka från Frölunda. Han står för kraft och karaktär och är en duktig spelare som kan utföra det mesta med en puck, säger AIK:s sportchef Anders Gozzi till klubbens hemsida.

De har även säkrat ett artistkontrakt med den allsvenska backen Josh MacNevin som har spelat med Växjö Lakers under säsongen. Kanadensaren kommer inte att ansluta till laget förrens den 1 oktober.

– En spelskicklig back som kommer att tillföra mycket i powerplay. Han har firat stora triumfer i Allsvenskan och nu kommer han till oss som så kallad artistspelare, säger Gozzi.

AIK
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!