- Foto: SCANPIX

Timrå satar på Pitkämäki

Nu ser Timrå slutligen ut att ha bestämt sig. Det verkar av allt att döma bli den tidigare Moramålvakten Juha Pitkämäki som vaktar lagets kasse till hösten.


MORA. - De har sagt att de vill gå vidare och jag vill till Timrå, det är mitt första alternativ, det har jag sagt åt min agent. Nu hoppas jag att vi kan komma överens om ett kontrakt, säger Juha Pitkämäki till Dagbladet.

30-åringen är kontrakterad av finska Ilves även under nästa säsong. I klubben finns emellertid redan Jani Hurme och talangen Sami Aittokallio. Det gör Pitkämäki överflödig.

- Jag tror inte att de tänker stå i vägen för mig. Det kan jag inte tänka mig och jag tror inte att det ska bli något problem. Min agent skulle prata med klubben i dag och jag hoppas att det löser sig snarast. Just nu väntar jag och jag tror att de pratar med varandra just nu.

Juha Pitkämäki vaktade kassen för Mora 2006 till 2008. Därefter gjorde han en ny, kortare sejour i klubben 2009 när laget kvalade till kvalserien. 2006/07 hade han elitseriens bästa räddningsprocent (92,5).

Hockeysverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!