Men alla håller inte riktigt med.
1 av 3
Men alla håller inte riktigt med. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Kenta Johansson vill värva fler spelare.
2 av 3
Kenta Johansson vill värva fler spelare. - Foto: LARS HEDELIN/SCANPIX
Frölunda ligger sist efter elva matcher.
3 av 3
Frölunda ligger sist efter elva matcher. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN

Vad gör ni, Frölunda?

Lösningen på krisen? Att värva fler spelare. Men alla håller inte med.


Krisen i Frölunda

Frölundas kris är i närmast total. Laget har endast lyckats vinna tre matcher på de elva inledande omgångarna och har halkat ned till en sistaplats.

En placering som de knappast ska vara nöjda med. Tränaren Kenta Johansson har i alla fall bestämt sig för vad som måste ske. Och det är att värva nya spelare och för drygt en vecka sedan kritade Robin Lindqvist på för FHC.

Hur som helst har Indians tappat rejält. Med en målskillnad på minus 16 är det inte konstigt att de ligger sist och de har dessutom släppt in hela 33 baljor.

Samtidigt är det måltorrt framåt då laget endast har mäktat med 17 mål - vilket är minst i Elitserien än så länge.

STOCKHOLM. Hela 33 mål på de elva inledande matcherna har Frölunda lyckats släppa in och det är inte konstigt att laget har halkat ända ned till en jumboplats.

Krisstämpeln närmar sig mer och mer och snart måste någonting göras för att Göteborgsklubben ska undvika nedflyttning. Lösningen? Att värva fler spelare, tycker tränaren Kenta Johansson.

– Det tycker jag är ett tjänstefel. Det är skitdåligt, säger Niklas Wikegård, som inte alls håller med Johansson, på sin blogg.

Värva spelare har man dock redan börjat göra. För drygt en vecka sedan skrev den 23-årige Robin Lindqvist på ett kontrakt med klubben - en värvning som Wikegård inte alls kan förstå.

– Det är ett ruggigt svaghetstecken att ta in Robin Lindqvist. Inte för att han är någon dålig hockeyspelare, men det måste finnas duktiga juniorer att plocka upp. Eller någon spelare från samarbetsklubben Borås. Det måste finnas junior i det läget, fortsätter han.

Och läsarna håller med:

"Riktigt dåligt och ett stort slag i magen på de spelare som redan finns i truppen. Att värva Lindqvist är också, som du säger, ett stort frågetecken. Det är för mycket köpa, köpa, köpa, i Frölunda", säger nicken Söderlund.

På lördagen tar Frölunda emot Timrå på hemmais.

Frölundas säsong i ett nötskal

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!