Modo krigade sig tillbaka in i matchen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX

Här står Modo för säsongens insats

Låg under med 0-3 - då vaknade Modo till liv och straffade Brynäs.

ÖRNSKÖLDSVIK. Modo stod kanske för säsongens insats när de gästades av kriskollegan Brynäs.

Modo låg under med tre mål innan de första tjugo minuterna av matchen var spelade.

Men Modo vägrade att ge upp och krigade sig sakta men säkert in i matchen igen. Något som kan ha bidragit till återhämtningen var faktumet att de äntligen kommit ur den långa sviten av matcher utan gjorda mål.

Mattias Timander blev den som tände Modo med sitt reduceringsmål, drygt två minuter in i den andra perioden. När sedan Byron Ritchie ordnade 2-3 34.20 in i drabbningen var det helt plötsligt match igen - på riktigt.

Charlie Cook ordnade slutligen kvitteringen med mindre än tre minuter kvar av matchen.

Förlängningen blev mållös. Matchen skulle avgöras på straffar och där drog hemmaspelarna det längsta strået och fullbordade därmed den makalösa vändningen.