Luleås magiska två minuter räckte inte

Timrås Daniel Corso avgjorde på sudden death.

LULEÅ. Luleå var uträknat. Men på endast två minuter lyckades serieledaren hämta upp en 1-3-underläge - och kvittera till 3-3.

Men bättre än så blev det inte för hemmaspelarna. Återigen var det just två minuter som behövdes, sedan var pucken inne. Och då var det inte Luleå som skulle få jubla.

Det var gästerna som inledde bäst och tog ledningen genom Antti Halonen.

Christoffer Enterfeldt ordnade dock kvitteringen. En kvittering som Timrås Björn Svensson sedan skulle döda när han satte 2-1 till gästerna.

När sedan Timo Pärssinen gjorde 3-1 med mindre än fem minuter kvar såg matchen ut att vara avgjord.

Men då stegade Kim Karlsson och Pär Arlbrandt fram och nätade två gånger om för Luleå. Två mål som räckte till att ta matchen till sudden death - men inte till en seger.

Stor matchhjälte för Timrå blev Daniel Corso, som fixade 4-3-seger åt bortaspelarna.