Det gick verkligen inte som Timrå hade planerat när Hv71 kom på besök.
Det gick verkligen inte som Timrå hade planerat när Hv71 kom på besök. - Foto: SCANPIX

Snacka om att skämma ut sig, Timrå

Stackars Timrå föll på hemmais mot HV71 - med förödande 3-7

TIMRÅ. Timrå hade verkligen inte en rolig kväll när HV71 kom på besök. Inte ens 17 minuter av den första perioden hade passerat när Juuso Hietanen satte, inte bortalagets första, utan femte mål.

Jesper Fasth behövde endast 34 sekunder på sig för att chocka hemmaspelarna- och fansen på E.ON arena.

Sedan fortsatte det bara så.

Teemu Laine, André Petersson och Kris Bech avgjorde mötet inom loppet av två minuter med ett mål vardera.

Och när Hietanen satte sitt mål var matchen stendöd.

Svårt att snygga till siffrorna

Ett utskämt Timrå hade ingen chans. Laget fick förvisso in en reducering tidigt in i mellanperioden. Men vad hjälpte det när Martin Thörnberg svarade med att göra 6-1 bara minuterna senare?

Matt Hurley försökte igen och gjorde 2-6 i den tredje - men även då hände det samma sak. Andreas Falk drygade ut ledningen innan hemmalagets Mika Viinanen snyggade till siffrorna med sitt 3-7-mål.