Har nu Modo äntligen hittat storformen?
1 av 2
Har nu Modo äntligen hittat storformen? - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
2 av 2
- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Har Modo äntligen hittat formen?

Modo har under en längre tid haft en formsvacka utan dess like. Frågan innan matchen mot topplaget Saik var om Örndsköldsviklaget kunde slå tillbaka och hitta formen?


ÖRNSKÖLDSVIK. Modo tog en otroligt meriterande seger hemma mot topplaget Skellefteå. Örnsköldsviklaget har verkligen hittat storformen efter en längre tids formsvacka och gav aldrig Saik chansen att ta sig in i matchen.

Ladislav Nagy tog ledningen i slutet av den första perioden. Saik kunde sedan kvittera, men topplaget i elitserien kom aldrig igång mycket tack vare ett Modoförsvar som täckte alla ytor och aldrig lät Skellefteås nyckelspelare att få kontroll över pucken.

Samtidigt har den stora revolutionen Modo gått igenom under den senaste tiden gett resultat. Men tränaren vill tona ner "snacket" om den stora omvandlingen.

– Just nu känns laget väldigt stabilt, men att det skulle vara en större förändring är kanske en överdrift, säger Challe Berglund till Canal Plus.

Matchens bäste spelare Nicklas Sundström kunde fastställa slutresultatet till 3-1 i öppen kasse och bekräftade därmed att Modo nu äntligen börjar visa vad den dyra spelartruppen kan stå för.

Fjällräven Center var fullsatt och trycket från hemmapubliken var gediget. Det märktes att klacken och fansen har hittat hoppet och nu är frågan om Modo kan göra rycket och få häng på slutspelsmatcherna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Kors i taket SSK