Frölunda åkte på en ny tung förlust. - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX

Frölundas kris blir allt större

Storklubben lyckades inte vända den negativa trenden.

Matchfakta:

Mål: 1-0 (01:38 första perioden) Pavel Skrbek, 1-1 (12:59) Eero Somervouri, 2-1 (09:33 andra perioden) Mikko Mäenpää, 2-2 (12:54 tredje perioden) Jakob Silfverberg, 2-3 (16:05) Jakob Silfverberg, 2-4 (19:11) Johan Larsson.

Domare: Sören Persson

Publiksiffra: 9 418

GÖTEBORG. Inför torsdagens match mot Brynäs hade Frölunda inte vunnit på tre raka matcher.

Det gick inte bättre i dag heller trots att Pavel Skrbek gav hemmalaget ledningen tidigt i matchen.

Den finske forwarden Eero Somervouri kvitterade till 1-1 och efter målet tog bortalaget över perioden men Johan Holmqvist spikade igen.

När den andra perioden var över hade Mikko Mäenpää gett Göteborgsklubben ledningen. Men det var i den sista perioden som de tappade allt.

Jakob Silfverberg kvitterade först till 2-2 innan han sedan tryckte det sitt andra i matchen. Med 50 sekunder kvar av matchen fastställde Johan Larsson slutresultatet till 4-2.