Vilken show, Videll

25-åringen hade stor show när Södertälje besegrade Timrå med 5-3.

Matchfakta:

Mål: 1-0 (00:58 i den första perioden) Robert Carlsson, 1-1 (06.42) Anton Lander, 2-1 (19:54) Linus Videll, 3-1 (06:24 i den andra perioden) Patrik Carlsson, 3-2 (09:02) Kim Hirschvoits, 3-3 (14:33) Ilkka Pikkarainen, 4-3 (16:28 i den tredje) Arto Laatikainen, 5-3 (18:27) Jonas Almtorp.

Domare: Morgan Johansson

Publiksiffra: 4 611

SÖDERTÄLJE. När Södertälje behövde det som mest klev Linus Videll fram och storspelade i bottenmötet mot Timrå.

Forwarden snurrade upp en motståndare och serverade Robert Carlsson som sköt in matchens första mål.

Med bara sex sekunder kvar av den första perioden tryckte 25-åringen själv in 2-1 i power play.

- Det var ett viktigt mål. Nu kan vi ta med oss momentum in i andra perioder, säger Videll i pausen till Canal plus.

Showen bara fortsatte och Arti Laatikainen tryckte in svenskens retur till 4-3 och precis i slutet av matchen avgjorde Jonas Almtorp med sitt 5-3-mål.

- Han är briljant i dag. Vilken fantastiskt karl, säger experten Anders Parmström i Canal plus.

Efter förlusten är Timrå borta från slutspelet och får sikta på att hålla sig kvar i Elitserien.