Frölunda serieledare - trots mardrömsstart

Modo har storsatsat inför säsongen. Men i premiären åkte de på en blytung förlust.

GÖTEBORG. 0-1 redan efter 16 sekunder. Men det störde inte Frölunda, som vände och vann borta mot det nya Modo.

Niklas Sundström chockade gästerna med sitt väldigt tidiga öppningsmål. Men när Jari Tolsa fick in kvitteringen bara minuterna senare vände det helt och hållet.

Viktor Svedberg satte 2-1 i den andra perioden och strax därpå kom även 3-1 genom Mika Pyöräla.

– Vi jobbar oss in i matchen efter den starten vi fick. Vi gör en riktigt bra bortamatch. Det gäller att hitta den här tryggheten och jämnheten och vinna flera matcher i rad, säger bortaliraren Joel Lundqvist till Canal Plus.

Pyöräla avslutade målskyttet med hans andra för kvällen i den tredjeperioden och fastställde därmed slutresultatet till 4-1.