Norsk hjälte när Färjestad vann finalreprisen

Skellefteå fortsätter att förlora mot Färjestad.

KARLSTAD. Marius Holtet börjar bli van att kallas för hjälte. På torsdagskvällen fixade den 27-årige norrmannen - som var en av de viktigaste spelarna i Färjestad den gångna säsongen - segern i finalreprisen mot Skellefteå.

Oscar Möller gav gästerna ledningen tio minuter in i matchen. En match som bortalaget, som föll tungt i finalen förra säsongen, säkerligen ville vinna.

Hemmalaget vaknade

Bud Holloway såg till att SAIK var på god väg mot en trepoängare, när han fixade 2-0 en bit in i den andra. Men då vaknade hemmalaget till och kvitterade genom Sanny Lindström fem minuter innan den andra pausvilan.

Magnus Nygren kvitterade i den tredje och tog matchen till förläning. Men efter en mållös fjärde period gick mötet till straffar - där Holtet klev fram och satte tre baljor på målvakten Andreas Hadelöv.