Dif illa ute - då slog veteranen till två gånger om

Två hjältar säkrade Dif-segern borta mot Linköping.

LINKÖPING. Kristofer Ottosson stormtrivs verkligen mot Linköping. I torsdags sänkte han dem med tre poäng - och i onsdags låg han bakom Djurgårdens vändning med sina två mål.

Segern satt väldigt hårt inne för stockholmarna. Hemmalaget LHC tog ledningen efter drygt sex minuters spel genom Andreas Molinder, men Ottosson kvitterade kvickt i mellanperioden.

Det stod dock 1-1 i bara några få minuter innan Mikael Håkanson satte 2-1 till Linköping. Men Ottosson vägrade att ge sig mot drömmotståndet och slog till igen i den tredje perioden. Ett mål som dessutom blev drabbningens sista under ordinarie matchtid.

Muren Wesslau

Efter fem mållösa övertidsminuter gick mötet till slut till straffar. Och där klev Dif-målvakten Gustaf Wesslau fram och räddade sex (!) straffar innan Djurgården till slut kunde kamma hem extrapoängen.