Bud Holloway slog till igen. - Foto: STEFAN JERREVÅNG/SCANPIX
Kanadensaren gjorde sitt sjätte mål.
Kanadensaren gjorde sitt sjätte mål. - Foto: STEFAN JERREVÅNG/SCANPIX

Målfattigt värre - "bara" fyra mål när SAIK segrade

Skellefteås skyttekung slog till igen.

TIMRÅ. Minst fem mål per match har har det blivit på de fem senaste drabbningarna mellan lagen. Men när Timrå tog emot Skellefteå blev det ovanligt målfattigt.

Det blev "bara" fyra mål på E.on Arena. SAIK tog ledningen genom Oscar Möller efter sex minuters spel och bäddade för ytterligare en seger. Elias Granath kvitterade dock strax därpå och såg till att den första perioden slutade 1-1.

Men efter en mållös mellanperiod, kom bortalaget igång ordentligt. Först fixade Bud Holloway ledningen när han satte sitt sjätte mål för säsongen - och sedan dödade Fredrik Hynning matchen med sitt 3-1-mål.

HV71 fortsätter att vinna

Bäst gick det dock för HV71, som knep den åttonde raka segern när de vände och vann över nykomlingen Växjö.