Nästjumbon slog HV71 med 4-2.
Nästjumbon slog HV71 med 4-2. - Foto: MIKAEL FRITZON/SCANPIX
Modo har börjat vinna igen.
Modo har börjat vinna igen. - Foto: MIKAEL FRITZON/SCANPIX
HV71 gjorde ett bra försök i den sista perioden, men orkade inte komma tillbaka. - Foto: MIKAEL FRITZON/SCANPIX

Segertåget rullar vidare för Modo

Modo chockade serieledaren HV71 - vann med 4-2.

JÖNKÖPING. Två segrar mot HV71 inom loppet av sex dagar. Det ser verkligen ut att ha släppt för nästjumbon Modo, som nu har vunnit tre matcher i rad och som bara är tre pinnar från säkrare mark.

Det började bra direkt för gästerna från Örnsköldsvik. Gustav Possler gav bortalaget ledningen redan efter 1.48 och tidigt i den andra perioden drygade Nicklas Danielsson dessutom ut ledningen.

Men Modos fantastiska kväll på Kinnarps Arena stannade inte där. Morten Madsen satte 3-0 efter 33.57 och såg till att det poängtörstande laget stormade mot segern.

Sent avgörande

Jason Krog och Daniel Grillfors skickade dock HV71 tillbaka in i matchen med ett mål vardera i den sista perioden, innan Madsen avgjorde drabbningen i sista sekund med hans andra mål för kvällen.