Djurgården släppte in åtta mål. - Foto: ROBERT GRANSTRÖM/SCANPIX
"Vart är utgången, grabbar?"
2 av 4
"Vart är utgången, grabbar?" - Foto: ROBERT GRANSTRÖM/SCANPIX
3 av 4
Gustaf Wesslau fick lämna efter att ha släppt in tre mål. In kom Tim Sandberg - men det gick inte bra för honom heller. - Foto: ROBERT GRANSTRÖM/SCANPIX
Skellefteå lekte med Dif.
4 av 4
Skellefteå lekte med Dif. - Foto: ROBERT GRANSTRÖM/SCANPIX

Nytt fiasko för Dif - när får Hardy sparken?

Skellefteå är nya serieledare efter att ha krossat Djurgården.

SKELLEFTEÅ. Hardy Nilssons dagar som tränare för Djurgården är räknade. På lördag åkte laget på ytterligare en förnedrande förlust och var helt utspelade när Skellefteå krossade dem med 8-1 (!).

Det började lite trevande för hemmalaget. Hannu Pikkarainen satte den första periodens enda mål efter knappt sju minuters spel och matchen var fortfarande vidöppen inför mellanperioden. Men då lossnade det helt och hållet för SAIK. 1-0 förvandlades snabbt till 5-1 innan Skellefteå smällde in ytterligare tre mål i den sista perioden.

Bortatränaren försökte förgäves stoppa den enorma blödningen och tog ut målvakten Gustaf Wesslau när det fortfarande stod 0-3. Men ingenting hjälpte och Tim Sandberg fick det inte särskilt mycket enklare.

Sparken?

Inför säsongen hade Djurgården som mål att ta sig minst till semifinal och ta revansch från den gångna säsongen, då de åkte ut redan i kvarten. Men nu, efter att mer än halva grundserien har gått, får de vara om de ens når slutspel.

Och frågan är: när tvingas "Hårde Hardy" lämna det sjunkande skeppet?