Gustaf Wesslau släppte in två mål borta mot Luleå.
Gustaf Wesslau släppte in två mål borta mot Luleå. - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX

Djurgården tappade och föll - igen

Patrick Cehlin gav gästerna ledningen i den första perioden. Men Luleås Elias Fälth hade andra planer och sänkte Djurgården med sina två mål i den andra perioden.

Timrå-Växjö 2-1

LULEÅ. 1-0 mot Luleå blev till 1-2 för Djurgården - som återigen tappade en ledning och föll.

Stockholmarnas chanser att nå en slutspelsplats försvinner snabbt och desto bättre blir det inte heller när de fortsätter att åka på blytunga förluster.

Men det började i alla fall bra för Djurgården, som tog ledningen precis som i den senaste matchen mot AIK. Patrick Cehlin öppnade målskyttet efter 15 minuters spel och såg till att gästerna hade med sig 1-0 efter första perioden.

Fätlh matchhjälte

Men då vaknade hemmalaget till liv. Elias Fälth slog till två gånger om inom loppet av mindre än fyra minuter - och säkrade därmed trepoängaren mot Tony Zabels pressade djurgårdare.