Ole-Kristian Tollefsen basar över musiken i Färjestad. I artikeln finner du spellistan som kommer att rulla i omklädningsrummet i vinter.
1 av 2
Ole-Kristian Tollefsen basar över musiken i Färjestad. I artikeln finner du spellistan som kommer att rulla i omklädningsrummet i vinter. - Foto: Scanpix
Tollefsen sågar landslagspolaren Marius Holtets musiksmak. "Han lyssnar bara på dålig norsk musik", säger han.
2 av 2
Tollefsen sågar landslagspolaren Marius Holtets musiksmak. "Han lyssnar bara på dålig norsk musik", säger han. - Foto: Scanpix

Tollefsen styr musiken: "Jag har bäst smak"

Allt från Nickelback och Swedish House Mafia till David Guetta och Eminem. Det är vad som dunkas i Färjestads omklädningsrum när Ole-Kristian Tollefsen får bestämma.


KARLSTAD. Färjestads nyförvärv Ole-Kristian Tollefsen har tagit på sig rollen som DJ i sin nya klubb. Backtuffingen har samlat ihop en spellista på Spotify som kommer att rulla i omklädningsrummet i vinter – och spridit den på Twitter . Ännu är dock inte samlingen färdig. Förklaringen till varför just han basar över musiken? Enkelt.
– Jag har bäst smak, säger norrmannen till Nyheter24.
– Jag lyssnar på allt möjligt. Det enda som jag inte lyssnar på är dansband, fortsätter han.

Lagkamraterna är välkomna att bidra med låtar – men landsmannen Marius Holtets musik är bannlyst.
– Holtet har så dålig smak. Han lyssnar bara på dålig norsk musik.

/
/
/
Senaste nytt

6–0 räckte inte – England missar OS

Seger med tre poäng för Uppsala mot Umeå

Uppsala vann en riktigt jämn match på bortaplan mot Umeå i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Uppsala vann till slut med tre poäng, 89-86 (18-28, 23-16, 17-22, 31-20).

Arsenal tog ny seger

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På tisdagen mötte laget Luton och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Luton blev 4-3 (2-1).

Tuff match slutade med seger för Nässjö mot Köping Stars

Det svängde i matchen i Svenska Basketligan herr mellan Köping Stars och Nässjö i Köpings Bad & Sport. Hemmalaget Köping Stars hade ledningen i halvtid, med 46-52, men efter pausen vände Nässjö matchen och vann till slut med 90-80 (25-23, 21-29, 24-20, 20-8).

Hwang Hee-chan matchhjälte för Wolverhampton

Wolverhampton vann hemmamatchen mot Burnley i Premier League i fotboll med 1–0.

Seger med ett poäng för Södertälje BBK mot Borås Basket

Södertälje BBK vann en riktigt jämn match på hemmaplan mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Södertälje BBK vann till slut med en enda poäng, 78-77 (13-22, 21-21, 16-17, 28-17).