Rögles Tom Preissing jublar efter 3-1 målet.
Rögles Tom Preissing jublar efter 3-1 målet. - Foto: Andreas Hillergren / Andreas Hillergren
Andreas Frisk trycker till Mathias Tjärnqvist.
Andreas Frisk trycker till Mathias Tjärnqvist. - Foto: Andreas Hillergren / Andreas Hillergren
AIK:s Victor Ahlström och Rögles Martin Strbak i en duell.
AIK:s Victor Ahlström och Rögles Martin Strbak i en duell. - Foto: Andreas Hillergren / Andreas Hillergren

AIK förnedrade i jumbomatchen

Tränaren Per-Erik Johnsson låg hemma sjuk. Då fick han se sitt AIK åka på sin fjärde raka förlust när Rögle vann med 4–1.

Rögle - AIK: 4 – 1 (1–1, 2–0, 1–0)

1 – 0 (11:19) T. Brithén(A. Barta, T. Preissing)

1 – 1 (19:54) A. Frisk (B. Little)

2 – 1 (29:34) T. Brithén (D. Sondell, M. Iggulden)

3 – 1 (37:11) T. Preissing (M. Iggulden, J. Aaltonen)

4 – 1 (59:40) J. Aaltonen (M. Iggulden, L. Kukkonen)

ÄNGELHOLM. AIK har det tufft just nu. På tisdagen åkte laget på sin fjärde raka förlust. Hemma i sjuksängen låg lagets tränare hemma i sjuksängen, och han fick sig nog en liten funderare. AIK är än en gång ett lag i kris.

Det började och slutade tråkigt för AIK. 1–0 kom i den första perioden, men AIK lyckades att kvittera genom Andreas Frisk efter att ha blivit framspelad av Broc Little.

Matchen skulle avgöras i andra perioden då Ted Brithén gjorde 2–1 följt av Tom Preissings 3–1. Efter det orkade AIK aldrig resa sig.

Tight i botten

Laget har nu fyra raka förluster. I och med förlusten mot Rögle är det nu bara en poäng mellan jumbon Rögle och AIK som fortfarande ligger på näst sista plats i tabellen.

Nu får AIK-fansen hoppas att Per-Erik Johnsson kommer tillbaka friskare än någonsin så att han kan medicinera sitt skakade AIK istället